Hoe kun je het kaartendeck implementeren in jouw werk als Birth-Worker?

Hoe kun je het kaartendeck implementeren in jouw werk als Birth-Worker?

Hoe kun je het kaartendeck implementeren in jouw werk als Birth-Worker? 1080 1080 Atelier Mayura

Je bent doula, zwangerschapscoach, geeft zwangerschapscursusen, hypnobirthing of bent op de een of andere manier betrokken bij zwangere vrouwen. Een Birth-worker! En je bent deze prachtige affirmatie kaarten tegen het lijf gelopen…

Je voelt dat ze steun kunnen bieden in deze reis naar het moederschap. Je ziet de oneindige potentie van liefde, inspiratie en inzicht… en jij wilt dit aan ze meegeven… maar hoe?

Dan zit je hier goed! Want wij voelen dit ook! Sterker nog, het is een van de redenen geweest waarom we dit deck hebben ontworpen. We willen dat (zwangere) vrouwen niet alleen in hun licht durven te staan, maar het gaan claimen.

Al snel na het lanceren van ons kaartendeck bleek dat deze veel besteld werd door zwangerschapscoaches, yoga docenten en andere birth-workers. Dit vonden wij zo ontzettend mooi omdat we via jullie natuurlijk veel meer vrouwen bereiken dan we hadden durven dromen. #rippeleffect

En daarom ook dat we, vanuit onze lesgeef-achtergrond (wij hebben beiden een bachelor in educatie) deze lijst met inspirerende werkvormen met jullie willen delen. Je bent van harte welkom om deze methoden 1 op 1 in te zetten in je lessen maar voel je vooral ook vrij het als een katalysator van je eigen inspiratie en ideeën te gebruiken.

Er is geen één manier om het deck te gebruiken, het zijn er ontelbaar.

We wensen je heel veel plezier met het deck en we zijn je enorm dankbaar voor jouw bijdrage aan de community van vrouwen die hun licht claimen.

Intentie zetten

Hierbij kun je de vrouw waarmee je werkt vragen een intentie te zetten voordat je haar een kaartje laat trekken. Ze mag dit met je delen maar dit hoeft natuurlijk niet.

Wanneer ze dit wel met je deelt kan dit leiden tot een verdiepend en verbindend gesprek. Een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast is een intentie zetten is een prachtige en krachtige manier om lichaam en geest (en dit geval ook nog baby) in verbinding met elkaar te zetten.

Dit zou je uiteraard ook klassikaal kunnen doen!

Kaartjes leggen/trekken

Jij als coach, doula, docent vouwt de kaartjes als een waaier in je hand voor haar uit, of legt ze op de grond of een tafel. Je kunt ook zelf drie kaartjes neerleggen. Laat de zwangere vervolgens een kaart trekken/uitkiezen waar ze zich toe aangetrokken voelt.

” Wat n prachtig kaartendeck! Heel blij mee! Gaat vandaag mee naar de lesdag over Belly Binding. ”

– Mirjam Heemskerk
@gentlebeginningsamsterdam

” Wat een cadeautje! Ze zijn echt ontzettend mooi en zacht en krachtig tegelijkeritijd. “

Kaartje kiezen voor de zwangere

Je kunt als Birth-worker een kaartje uitkiezen voor de vrouw waar je mee werkt en deze aan haar geven of laten lezen voordat jullie de sessie starten.

Een cadeautje, les of steuntje in de rug, in de vorm van een affirmatie, die ze kan meenemen tijdens jullie sessie. Of na afloop naar huis.

Visueel voorbeeld van verschillende barings-posities

De zwangere is bij jou om zich voor te bereiden op de bevalling. Vanzelfsprekend zullen jullie in de lessen/sessies dan ook aandacht besteden aan bewegingsvrijheid en benoem je verschillende beval houdingen (met of zonder partner).

Hier hebben wij dan ook aandacht aan besteed tijdens het ontwerpen. In ons deck vind je op meerdere kaarten verschillende beval houdingen, of houdingen waarin je weeën kunt opvangen.

Wanneer je deze houdingen met de dames gaat doornemen kun je kaarten gebruiken als een visuele tool (de affirmaties die er bij staan kunnen daarbij ook heel waardevol zijn). Hieronder een paar voorbeelden van zulke afbeeldingen.

Als moment van verbinding buiten de contactmomenten om

Heb je een balie, kantoor, wachtkamer, ruimte waar je de zwangere ontvangt? Je kunt het deck daar ook plaatsen. De vrouwen die zich geroepen voelen kunnen dan zelf een kaartje trekken in hun eigen tijd en ruimte.

 39.95

Zwangerschaps- en Geboorte Affirmatie Deck

Zwangerschaps- en Geboorte Affirmatie Deck

48 positieve zwangerschaps- en geboorte affirmaties om je mee te nemen op de reis van het moederschap.

Dit bijzondere kaartenset is voor alle mama’s (to be). Deze affirmatie kaarten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap, ter voorbereiding op de bevalling en zelfs tijdens een bevalling. Naast het deck ontvang je ook een uitgebreide reading per kaart waarin je meer verdieping kunt vinden.

Onze missie is dat zwangere vrouwen zich krachtig en gezien voelen. Dat vrouwen in hun kracht durven te stappen en positief (gaan) denken over de reis van vrouw naar moeder en de bevalling.

Bevrijd je gedachten met deze inspirerende woorden en afbeeldingen! Ook bijzonder als cadeau!

Houten Kaarthouder?

Hier heb je optie om een houten kaarthouder er extra bij te bestellen (tegen een gereduceerd bedrag). Wil je meer? Kijk dan vooral even in onze shop om ze er nog los extra bij te bestellen.


Hoe kun je het kaartendeck implementeren in je zwangerschapsyoga les?

Heb je vragen of heb je een andere methode (met kaarten) die super goed werkt? We would love to hear!

 

Verbind met ons via Instagram @ateliermayura!

 

Wil je wat extra flyers (een affirmatie kaart in de vorm van een ansichtkaart met info over positieve affirmaties) ontvangen om in je praktijk/studio neer te leggen of om mee te geven aan de vrouwen die graag een deck bestellen voor persoonlijk gebruik? Zet dat dan even in de notes bij je bestelling en dan sturen we met liefde wat flyers kosteloos toe.
Veel liefs,
Josephine & Loura

LEES VERDER

Net bevallen? Wat nu?

Net bevallen? Wat nu? 1080 1080 Atelier Mayura

[STORY TIME] Tweeling Ego & Geest – Het verhaal over na de geboorte

[STORY TIME] Tweeling Ego & Geest – Het verhaal over na de geboorte 1080 1080 Atelier Mayura

5 must-reads voor mama’s in spe

5 must-reads voor mama’s in spe 1080 1080 Atelier Mayura

3 Dingen je kan doen om de mentale ontwikkeling van je kind te bevorderen

3 Dingen je kan doen om de mentale ontwikkeling van je kind te bevorderen 1080 1080 Atelier Mayura

      error: Content is protected !!