Dankjewel voor je aankoop!

Het is bestand is rond de 30 mb,
geef de pagina de tijd om even te laden 🙂
It’s worth the wait

In dit eboek vind je meer dan 75 creatieve opdrachten ter verdieping op de affirmaties uit ons boek familieboek ‘Ik ben een wonder’. 

Affirmaties zijn korte zinnen die je in je gedachten of hardop herhaaldelijk uitspreekt. We gebruiken ze onbewust al dagelijks, misschien praat je jezelf wel eens moed in door te denken: kom op, je kunt het! Maar helaas gebruiken we ze ook andersom. We downtalken of denken negatief over onszelf. Positieve affirmaties kun je op een simpele maar krachtige manier gebruiken om je gedachten positief te beïnvloeden. Je kunt het vergelijken met het trainen van je brein zoals je ook je spieren traint. 

Het belangrijkste is de herhaling, het veranderen van je gedachten (patroon) gebeurt niet zomaar. Wanneer jij elke dag denkt of zegt dat iets toch niet gaat lukken dan maak je dit ook een waarheid.

Deze manier van denken kun je veranderen en dat heb je zelf in de hand. Je kunt affirmaties hardop uitspreken of opschrijven. Het hardop uitspreken kan in het begin erg raar zijn maar je zult al snel merken dat daar verandering in komt. Het gevoel alsof je tegen jezelf liegt verdwijnt. Je gelooft je affirmatie.

Ik ben

Hieronder een overzicht van alle printout's!

 5.95

”Een Twee Drie Vier” Mindfulness Gedicht Print

”Een Twee Drie Vier” Mindfulness Gedicht Print

Deze prachtige A5 print is een pareltje voor aan de muur. Een gedichtje om je hart sneller te laten kloppen. Leuk als cadeau aan iemand of voor in de kinderkamer.

Het gedicht op deze print is door Loura geschreven. Oorspronkelijk voor het e-boek dat je ontvangt bij de bestelling van ons Familieboek ‘Ik ben een wonder’.

Een Atelier Mayura original artwork nu beschikbaar als art print. Het gedicht is gedrukt op 295 gr gerecycled papier, dat is een gave papiersoort van lichtbruine kleur met een subtiel vezeltje. Dit papier is gemaakt van landbouwafval en zorgt voor 47% lagere impact op het milieu.

De prints zijn in A5 formaat (dit is de helft van een A4), oftewel: 148 mm x 210mm. Door de dikte van het papier is de print zowel mooi los als ingelijst.

De print wordt geleverd in een stevige kartonnen envelop, zonder lijst.

Leuke links!

      error: Content is protected !!