Jouw kind is een wonder!

Toch?

JA, natuurlijk!

Als ouder, verzorger of docent zie jij het wel. Die grenzeloze potentie in je kind. Je ziet de ontdekkingsreis die je kind maakt en mag vanaf de zijlijn toejuichen. Je weet dat het leven niet enkel bestaat uit zonneschijn en dat vallen (en weer opstaan) er bij hoort. Maar vooral, je weet als geen ander dat zelfreflectie en zelfvertrouwen een sleutelrol speelt bij hoe je je voelt en in het leven staat.

IK BEN EEN WONDER, is hét familieboek om juist daaraan aandacht te geven. Aan het ontwikkelen en bekrachtigen van dat lieve, bemoedigende stem dat in jezelf gelooft. Dat gun je ieder mens, dat gun je ieder kind.

Ik ben

Hoog-contrasterend duurzaam familieboek

Positieve Affirmaties

Het boekje is gevuld met een elftal korte, krachtige positieve affirmaties. Positieve affirmaties kun je op een simpele manier gebruiken om je gedachten positief te beïnvloeden. Je kunt het boekje (voor)lezen en samen genieten van de prachtige illustraties.

Prikkelende kunst

Hoog-contrasterend, zodat het al visueel stimulerend is voor newborns. Verder vind je zowel strakke geometrische vormen, als gedetailleerde krachtdieren terug in de illustraties. Veel om te bewonderen dus!

Verdiepend e-boek

Tientallen verdiepende activiteiten om de affirmaties nog meer betekenis en praktische houvast te geven. Denk aan kleurplaten, meditaties, dans- en yoga oefeningen… en nog veel meer!

Duurzaam Familieboek

Duurzaam, omdat het 1, gefabriceerd is van stevig karton. Het kan dus wel een stootje (of kwijl) hebben. En 2, omdat het e-boek oefeningen biedt die meegroeien met je kind. Vanaf de zwangerschap tot aan een jaar of 12.

Krachtdieren

Nee, je vindt in dit boekje niet de bekende boerderijdieren of de welbekende selectie safari dieren. We schijnen een spotlight op bekende en (voor kinderboeken) minder bekende dieren en insecten. Elk met hun eigen kracht en uitstraling.

Verdieping

Wanneer je dit boek aanschaft krijg je ook toegang tot het ik ben een wonder e-boek. Hierin vind je een schat aan creatieve opdrachten die je samen met je kinderen kunt doen. Allemaal ter verdieping van de affirmaties uit het boek.

Denk daarbij aan knutsel opdrachten, beweeg- en dansopdrachten, spelletjes, gespreksopdrachten, meditaties, muziekoefeningen etc. goed voor uren vermaak én persoonlijke ontwikkeling.

Het e-boek komt ook met meerdere print-outs en playlists, gegarandeerd plezier!

Onze missie is dat ieder kind de betekenis van deze affirmaties voelt en de kracht ervaart van positieve gedachten.

Blader hieronder door de eerste 45 pagina’s van het eboek om een beeld te krijgen van de inhoud die je kunt verwachten.

Every thought we think is creating our future. - Louise Hay

 19.95

Ik Ben Een Wonder Familieboek

Ik Ben Een Wonder Familieboek

Ik ben een wonder is een duurzaam familieboek. De hoog contrasterende kleuren en figuren zorgen ervoor dat zelfs de allerkleinste newborns geïnteresseerd meekijken.

Op elke pagina staat een korte krachtige positieve affirmatie. Positieve affirmaties kun je op een simpele manier gebruiken om je gedachten positief te beïnvloeden. Je kunt het boekje (voor)lezen en samen genieten van de prachtige illustraties.

Wanneer je dit boek aanschaft krijg je ook toegang tot het “ik ben een wonder” e-boek. Hierin vind je een schat aan creatieve opdrachten die je samen met je kinderen kunt doen. Allemaal ter verdieping van de affirmaties uit het boek. Denk daarbij aan knutsel opdrachten, beweeg- en dansopdrachten, spelletjes, gespreksopdrachten, meditaties, muziekoefeningen etc. Onze missie is dat ieder kind de betekenis van deze affirmaties voelt en de kracht ervaart van positieve gedachten.

Hoi! Wij zijn het gezicht achter Atelier Mayura, Josephine van den Nieuwenlijk (links) en Loura Sita van Krimpen (rechts). Naast beste vriendinnen, zijn wij sinds februari 2021 business en creative partners. Samen hebben wij dit boekje (en het e-boek) van begin tot finish geschreven en ontworpen. Onze passie en kennis over moederschap, self-care en kunst hopen we via onze producten en social media kanalen bij jullie te brengen!

Heb je vragen, opmerkingen, wil je met ons samenwerken of gewoon even kletsen? Je vindt ons op @ateliermayura op instagram, ook kun je ons altijd mailen op info [at] ateliermayura.nl

KVK  82540535

      error: Content is protected !!