De liefde voor mijn baby groeit en zal blijven groeien

Lieve jij, de liefde voor je kindje kan al enorm sterk aanwezig zijn, maar het kan ook zijn dat je het nog niet zo voelt. Dat het nog wat onwerkelijk lijkt of misschien zelfs onwennig. Weet dat dit normaal is. De liefde voor je baby zal groeien, en net als met alles in het leven, zal ook dat samengaan met soms lastige momenten. Maar weet dat dit de liefde niet in de weg zit; groeien kan niet zonder leermomenten of een stap op de plaats. Met die liefde komt het echt wel goed. Vertrouw erop, geef die zaadjes water door erop te vertrouwen en erin te geloven, de groei zal volgen.

 

In deze affirmatie verschuilt een krachtige intentie. Het is een erkenning dat de liefde voor je baby een proces is dat zich ontwikkelt en verdiept naarmate de tijd vordert. Mag het je geruststellen als je mogelijk nog twijfels hebt. Het herinnert ons eraan dat liefde geen vaststaand gegeven is, maar eerder een levende, stromende kracht die kan evolueren en bloeien naarmate we ons verbinden met ons kind en elkaar beter leren kennen.

Deze affirmatie draagt ook de boodschap van geduld en acceptatie. Het moedigt aan om mild te zijn voor jezelf en je emoties tijdens deze bijzondere periode. Het is normaal om verschillende gevoelens te ervaren en soms kan de liefde zich niet onmiddellijk manifesteren zoals je verwacht. Het is belangrijk om te onthouden dat liefde tijd nodig heeft om te groeien en te rijpen, net zoals een zaadje dat met liefde wordt verzorgd uiteindelijk zal uitgroeien tot een prachtige bloem.

Ten slotte, terwijl je deze affirmatie uitspreekt, nodig ik je uit om je hart te openen voor de oneindige liefde die je al in je draagt en die je in staat zal stellen om onvoorwaardelijk van je baby te houden. Vertrouw op je innerlijke kracht en weet dat je alles hebt wat je nodig hebt om een liefdevolle ouder te zijn. De liefde voor je baby groeit niet alleen in jou, maar ook door jou, en het zal een prachtige reis van wederzijdse liefde en groei zijn.

Adem, ontspan en laat de liefde stromen, zowel in jezelf als naar anderen om je heen. De liefde van je baby zal groeien en zal blijven groeien, als een onuitputtelijke bron van vreugde, compassie en geluk in jouw leven. 

Note: Wanneer je ernstige, depressieve gevoelens ervaart is het wel verstandig om professionele hulp te zoeken. Het liefst nog voordat je baby geboren is.

      error: Content is protected !!