Ik accepteer de bevalling zoals hij loopt

In de bevalling is overgave belangrijk, omdat je niet compleet in de hand hebt hoe het zal verlopen. Hoewel je geen volledige controle hebt over de bevalling, kun je wel controle hebben over hoe je ermee omgaat en reageert. Acceptatie is een krachtige en waardevolle eigenschap. Het stelt ons in staat om situaties te omarmen zoals ze zijn. Door te accepteren wat er is, kunnen we loslaten wat we niet kunnen veranderen en onze energie richten op wat wel binnen ons bereik ligt. Het geeft ons de vrijheid om in het moment te leven en te groeien, ongeacht de omstandigheden. Acceptatie is een daad van moed en wijsheid, en het opent de deur naar innerlijke vrede en veerkracht.

 

We nodigen je uit om de affirmatie “Ik accepteer de bevalling zoals hij loopt” ergens een plekje te geven, vooral wanneer je angsten ervaart rondom de bevalling. Laat deze affirmatie je kracht geven om met vertrouwen en openheid de geboorte tegemoet te treden. Daarnaast is het waardevol om jezelf te verdiepen in de bevalling: begrijp wat er met je lichaam gebeurt, welke keuzes je kunt maken en welke opties je hebt in verschillende situaties, inclusief mogelijke complicaties.

Taal heeft een krachtige invloed op onze gedachten en verwachtingen, dus het is waardevol om positieve en ondersteunende taal te gebruiken om je zelfvertrouwen te vergroten en uitdagingen met een positieve mindset aan te gaan. Ongetwijfeld resoneert dit met je, en daarom heb je ook dit positieve affirmatie deck. Een tip die je misschien kan helpen is om het woord ‘’geboorteplan’’ te vervangen door ‘’geboortewensen’’. Hierdoor hangen er minder verwachtingen aan en kun je jezelf helpen meer te ontspannen en de bevalling te accepteren zoals hij loopt.

      error: Content is protected !!