Ik ben sterker dan ik denk

Deze kaart is een uitnodiging om naar binnen te keren en erkenning te geven aan de kracht die je bezit. Besef dat je ware kracht niet wordt bepaald door externe omstandigheden, maar door je innerlijke overtuigingen. Misschien kun je er nu voor kiezen om te geloven dat je sterk bent, zelfs wanneer twijfel probeert binnen te sluipen. Jouw gedachten en overtuigingen bepalen je realiteit. Je mag nu kiezen voor kracht en vastberadenheid.

 

Waar ligt jouw kracht? Op welke vlakken onderschat je jezelf? Maak een lijstje met minstens 10 punten die jouw kracht omschrijven. Misschien is het leuk om mensen om je heen te vragen ook zo’n lijstje te maken? Vergelijk de lijstjes met elkaar. Durf van anderen aan te nemen wat zij zien en vul je eigen lijstje aan met punten waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht.

 

Laat deze inspirerende woorden je herinneren aan de verbazingwekkende kracht die in jou schuilt. Je bent sterker dan je denkt, en met die innerlijke kracht kun je alles overwinnen wat op je pad komt. Geloof in jezelf en sta open voor de groei en mogelijkheden die voor je liggen.

      error: Content is protected !!