Ik ben voorbereid

Een zwangerschap, bevalling en nieuw leven zijn bij uitstek ervaringen om in het moment te zijn, om volledig over te geven aan het nu en daar in op te gaan. Voorbereiding maakt die momenten zachter, bewuster en draagbaarder. Een weloverwogen voorbereiding geeft je ruimte, tijd en kracht. Het biedt rust, vertrouwen en kennis, waardevolle hulp tijdens de turbulente tijd van nieuw leven.

 

Deze kaart kan op jouw pad komen om meerdere redenen, maar jij weet zelf het beste welke dat is.

  • Het is een bevestiging dat je klaar bent. Jij bent voorbereid. YOU GOT THIS. Je weet waar je aan toe bent, je mag enige onrust omtrent de voorbereiding loslaten en genieten van wat komen gaat en waar je nu bent. Vertrouw in je voorbereiding.
  • Misschien voel je je onrustig, er moet nog zoveel… Het to-do lijstje in je hoofd stapelt zich op en je mom-brain helpt ook niet mee. Ahhhh! Deze kaart is voor jou een uitnodiging om structuur te geven aan die wirwar in je hoofd. Maak onderscheid tussen wat moet en wat je graag nog wilt. Geef ze prioriteit en bespreek eventueel met je partner/familie/vrienden/bevalteam hoe je dit gaat aanpakken en wie wat kan afstrepen en hoe (je partner kan best de babykleertjes wassen terwijl jij nog een zwangerschapsyoga les doet, just saying).

      error: Content is protected !!