Ik blijf in beweging en ik doe het voor ons

Er is veel activiteit gaande van binnen en het is fijn om dat letterlijk in beweging te zetten door zelf ook te gaan bewegen. Beweging kan zorgen voor een diepere, kwalitatief hoogwaardige slaap, meer rust in het lijf en een gevoel van meer verbondenheid met je lichaam.
Je kunt zwangerschapskwaaltjes verminderen of zelfs voorkomen als je op een verantwoorde manier beweegt. Daarnaast maak je altijd endorfine en andere pretstoffen aan, wat cortisol (en dus stress) verlagend werkt. Bewegen is gezond. Vind een manier van bewegen die voor jou werkt; het mag van alles zijn. Of je nu een ervaren sporter bent of iemand die er nu mee wilt beginnen, zorg dat je op een verantwoorde manier gaat bewegen! Het liefst onder begeleiding van iemand die gespecialiseerd is in het werken met zwangeren.

 

Wil je een leuk en veilig beweegprogramma voor tijdens je zwangerschap? Check “Work it Baby” van Anne Felix. Ze is een expert op dit gebied en helpt jou fit de zwangerschap door. Ze gaat ook dieper in op de voordelen van bewegen tijdens de zwangerschap dan wij hier kunnen doen. Sommige vrouwen zijn zich na aanleiding van haar programma zelfs fitter gaan voelen dan voor de zwangerschap… just saying! She is a HERO, when it comes to this.

Wij mogen jou ook nog eens 10% korting geven op haar website. Gebruik de code: “AM10”. Thank us later voor deze gouden tip. 🙂

      error: Content is protected !!