Ik blijf kalm en volg het ritme van de weeën

Wat dient zich natuurlijk aan en hoe reageer jij erop?
Deze affirmatie nodigt je uit om je over te geven aan de natuurlijke cyclus, ritme of flow die aanwezig is, in rust, in kalmte.

 

In het geval van geboorte: laat de weeën je leiden en vertrouw erop dat je lichaam weet wat het doet. Het volgen van het ritme van de weeën is essentieel omdat het lichaam van nature geprogrammeerd is om op deze ritmische samentrekkingen te reageren. Door het ritme te volgen, kun je je ademhaling en bewegingen in harmonie brengen met de natuurlijke stroom van de bevalling, waardoor je meer controle hebt over je lichaam en de pijn kunt verlichten. 

Het is normaal dat de intensiteit van de weeën soms uitdagend kan zijn, maar door jezelf toe te staan om mee te gaan met het natuurlijke ritme, kun je de kracht en wijsheid van je lichaam volledig omarmen. Kun jij je de angst loslaten en erop vertrouwen dat je lichaam precies weet wat het moet doen? Het is een diepe connectie met je innerlijke kracht en een herinnering aan de schoonheid van het moederschap in al zijn facetten. 

Hoe blijf je kalm? Focus op je ademhaling en maak deze rustig en diep. Ontspan je lichaam zoveel mogelijk tussen de weeën door. Herhaal positieve affirmaties voor jezelf en visualiseer een rustige omgeving. Zorg voor ondersteuning van mensen die je steunen en aanmoedigen. Vind een comfortabele houding en focus je op een geluid of object om je af te leiden van de pijn. Herinner jezelf eraan dat elke wee een teken van vooruitgang is. Onthoud dat elke wee een stap dichter bij de geboorte van je kind is en een nieuw hoofdstuk in je leven inluidt. Met elke ademhaling en elke wee ben je een stap dichter bij het ontmoeten van je baby. Mama, you’ve got this!

      error: Content is protected !!