Ik durf geluid te maken

Je kaak- en keelgebied staan in directe verbinding met je bekken- en baarmoedergebied. Beide geven expressie aan wie je bent. Via je keel worden gedachten geboren, via je baarmoeder nieuw leven. Er zijn prachtige vergelijkingen tussen de twee en hoe ze energetisch maar ook fysiologisch met elkaar in verbinding staan.
Geluid maken is bevrijdend. Of je het spannend vindt of niet, oefenen is altijd welkom en helend. Geluid betekent niet per se schreeuwen (al kan dat wel). Een diepe (hoorbare) zucht doet ook al wonderen. Deze kaart moedigt je aan om die ruimte in te nemen. Laat van je horen. Oefen het, implementeer het in je leven. Zucht, steun, kreun, neurie, zing, schreeuw, bries als een paard en voel wat dat met je doet.

 

Deze kaart geeft je toestemming om je stem te laten horen. Jij doet ertoe, en wat je te zeggen hebt ook. Zit je iets dwars? Spreek het uit. Heb je een visie of idee? Spreek het uit! Door het uit te spreken geef je het ruimte, geef je jezelf ruimte en ontstaat er ruimte voor heling en groei. Een paar keer Lions Breath zou ook wel eens heel lekker voor je kunnen zijn.

      error: Content is protected !!