Ik vertrouw mijn lichaam

Jouw lichaam is een enorm intelligent wezen van de natuur. Het is in staat tot het creëren van nieuw leven, en jij mag meer op haar vertrouwen. Laat je geest je niet afleiden en wees een observant van je gedachten. Voel vooral hoe ze resoneren in je lijf. Je lichaam weet veel meer dan je hoofd wilt toegeven. Misschien is het tijd om hier iets meer op te leunen en op zoek te gaan naar dat volledige vertrouwen in je lichaam, want het weet wat het moet doen. De rust die dit brengt, zal ervoor zorgen dat je lichaam nog beter haar werk kan doen.

 

Herhaal de affirmatie “Ik vertrouw mijn lichaam” als een krachtige mantra. Laat deze woorden doordringen in elke cel van je wezen. Visualiseer dat je lichaam en geest in harmonie zijn en elkaar ondersteunen. Wanneer je in dit vertrouwen leeft, ontstaat er een diepere connectie met jezelf (en je baby). Je zult merken dat je meer in sync bent met je lichaam en dat je intuïtie sterker wordt.

Vertrouw op je lichaam, want het is een bron van wonderbaarlijke creatie en het draagt je op deze unieke reis van moederschap. Je bent prachtig en capabel, en je lichaam weet precies wat het moet doen. Sta jezelf toe om te bloeien in dit vertrouwen en de vreugde te omarmen die komt met het verwezenlijken van dit grootse wonder: het creëren van nieuw leven.

      error: Content is protected !!