Liefde

Op de illustratie van deze kaart zie je het moment van crowning tijdens de geboorte. Het moment van crowning herinnert ons eraan dat liefde een kracht is die ons kan voortstuwen, zelfs wanneer we denken dat we niet meer verder kunnen. Het herinnert ons eraan dat er in de diepste krochten van het leven altijd een sprankje hoop is, gedragen door de oneindige kracht van liefde.

 

Liefde heeft de kracht om je hart te veroveren, je leven te veranderen en de wereld om je heen een betere plek te maken. Liefde is als een onzichtbare draad die je verbindt met anderen en je herinnert aan jouw diepste menselijke essentie.

Liefde is belangrijk omdat het je vervult met vreugde, compassie en geluk. Het maakt je compleet en geeft een gevoel van betekenis in deze wereld. Het stelt je in staat om je te verbinden met anderen op een diepgaand niveau en om te delen in elkaars vreugde, verdriet en groei.

Liefde geeft je de moed om jezelf te zijn en anderen te accepteren zoals ze zijn, met al hun gebreken en onvolkomenheden. Het leert je dat je niet perfect hoeft te zijn om geliefd te worden en dat je anderen kunt liefhebben ondanks hun imperfecties.

Liefde is een bron van inspiratie en creativiteit. Het doet je hart zingen en je geest oplichten. Het stimuleert je om de wereld op een andere manier te bekijken, met een open en nieuwsgierige geest.

Liefde geeft je kracht in moeilijke tijden. Het biedt troost en steun wanneer je geconfronteerd wordt met tegenslagen en uitdagingen. Liefde helpt om door te gaan, zelfs wanneer alles om je heen lijkt te vervagen. Het herinnert je eraan dat je niet alleen bent en dat er altijd hoop is, zelfs in de donkerste momenten.

Liefde transformeert je. Het opent de deuren naar zelfontdekking en groei. Het daagt je uit om jezelf te overtreffen, te leren van fouten en te streven naar een betere versie van jezelf. Liefde geeft je de moed om risico’s te nemen, angsten te overwinnen en het leven voluit te omarmen.

Liefde is een brandstof die je voedt, je verlicht en je kan inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Je kunt nagaan bij jezelf waarom je deze kaart trekt. Op welke vlakken mag de liefde bij jou meer stromen? Is dit voor jou een herinnering aan de liefde? Liefde met jezelf of liefde in relatie tot anderen?

      error: Content is protected !!