Onze baby is gemaakt met liefde en zal met liefde worden ontvangen

Love is a verb. Oftewel, liefde is een werkwoord. Liefde mag stromen en in beweging zijn, sterker nog, zo kan liefde voluit floreren. Deze kaart verschijnt om je daaraan te herinneren. Hoe kun jij jouw (jullie) liefde nog meer laten stromen? En kun je er volledig op vertrouwen dat liefde altijd aanwezig is? (Ook al voelt het soms alsof dat niet zo is?)

 

De afwezigheid van het gevoel van liefde mag er ook zijn. Maar hierbij ook meteen een liefdevolle herinnering dat alles tijdelijk is, en zoals dit gevoel gekomen is, zo zal het ook weer gaan.

 

Een goed startpunt is om echt aanwezig te zijn. Door bewust te zijn van het heden kun je een diepere verbinding creƫren en de liefde ruimte geven om te stromen. Hierbij ook een uitnodiging om je open en kwetsbaar op te stellen. Laat jezelf toe om je gevoelens te tonen en wees open naar anderen. Laat je ware zelf zien en wees eerlijk over je emoties, jij mag er helemaal zijn. Laat liefde je gids zijn, je kracht en je kompas.

 

Luister hierbij naar de richting die liefde je stuurt. Liefde betekent geborgenheid, veiligheid, vertrouwen, vreugde en groei.

      error: Content is protected !!