Samen

“Alleen kunnen we zoveel bereiken, maar samen kunnen we wonderen verrichten.” – Helen Keller

 

Tijdens de reis van zwangerschap en bevalling ontdekken we de kracht van samen zijn in al haar glorie. Elke hand die wordt vastgehouden, elke blik van begrip, elke zachte aanraking, elke aanmoediging.

 

Je hoeft het niet alleen te doen.

 

Ook al voelt het soms zo of is dat een manier die dicht bij je comfortzone ligt. Dit is een uitnodiging om hulp te vragen of juist de hulp die je wordt aangeboden met open armen te ontvangen.

 

Op de kaart zie je ook een referentie naar de energiecentra in je lijf, ook wel de chakra’s genoemd. Dit zijn die gekleurde bollen vanaf je stuit tot je kruin.

De eerste chakra, de wortel, verankert ons in de kracht van de aarde. Hier vinden we stabiliteit en vertrouwen terwijl we de fundamenten leggen voor de geboorte. Samen duiken we diep in dit innerlijke weten.

De tweede chakra, de sacraalchakra, straalt creatieve levenskracht uit. Hier omarmen we de magie van geboorte en nieuw leven. Samen dragen we deze creatieve energie en koesteren we de geboortemogelijkheden.

De derde chakra, de zonnevlecht, brandt helder met wilskracht en moed. Hier ontdekken we onze innerlijke kracht en het vermogen om door te zetten. Samen geven we krachtige ademhalingen en vertrouwen op onze innerlijke kracht.

De vierde chakra, het hartcentrum, straalt onvoorwaardelijke liefde uit. Hier vinden we troost en verbinding. Samen omarmen we de emoties, delen we liefdevolle woorden en creëren we een veilige ruimte.

De vijfde chakra, de keel, weerklinkt met onze stem. Hier spreken we onze waarheid en verklaren we onze wensen. Samen creëren we een open communicatie, waarin elke stem gehoord wordt.

De zesde chakra, het derde oog, opent ons voor intuïtie en wijsheid. Hier vertrouwen we op ons innerlijk weten en volgen we de leiding van ons hart. Samen eren we de wijsheid die in ieder van ons leeft.

En tenslotte, de zevende chakra, de kruin, verbindt ons met de oneindige bron van universele energie. Hier worden we gedragen door het mysterie van geboorte. Samen vinden we een spirituele verbinding die ons verder draagt dan onszelf.

      error: Content is protected !!