Vrouwen over de hele wereld bevallen nu met mij

Je bent niet alleen. Soms voelt het misschien zo, maar terwijl jij deze reis doormaakt, zijn er talloze andere vrouwen over de hele wereld die dezelfde reis maken.

 

We delen allemaal de kracht en schoonheid van zwangerschap en bevalling. Samen dragen we de eeuwenoude wijsheid en het vermogen om leven voort te brengen. Omarm de diversiteit van zwangerschappen en geboortes die plaatsvinden over de hele wereld. Elke cultuur, elk land en elk individu heeft zijn eigen unieke ervaringen. Sta open voor de lessen en inzichten die voortkomen uit deze verscheidenheid. Door onze ervaringen te delen, leren we van elkaar en groeien we als vrouwen en moeders.

 

Een mooie visualisatie om je hierbij te helpen:
Visualiseer een wereldwijde cirkel van moeders, hand in hand, met vertrouwen en kracht, terwijl we onze kinderen verwelkomen. Onze collectieve energie stroomt door de aarde, vult de ziekenhuiskamers, geboortecentra en thuisbevallingen met liefde en moed. Samen creƫren we een web van ondersteuning en empowerment. Voel de kracht van het zusterschap en de solidariteit die ons bindt. Samen dragen we de last en vieren we de triomfen. We zijn nooit alleen in deze ongelooflijke reis.

      error: Content is protected !!