Ik ben sterker dan ik denk

Voelt lekker hè?

Zwangerschaps- en Geboorte Affirmatie Deck Atelier Mayura

Positieve Affirmaties

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dus ook je gedachten, zowel positief als negatief. Positieve affirmaties zijn er om de wereld van je gedachten met liefde in te richten. Het zijn korte, positief, en in de tegenwoordige tijd geformuleerde statements om jouw gedachten te voeden.

Elke keer dat jij liefdevol tegen jezelf spreekt help je nieuwe wegen te creëren. Wegen die leiden naar een plek waar je onvoorwaardelijk van jezelf houdt. Waar oude gedachtepatronen minder belangrijk zijn en je simpelweg niet meer dienen.

Maar “simpelweg” zal niet makkelijk zijn. Oefening baart kunst. En in dit geval de kunst van zelfliefde. Al die gevoelens die naar boven komen… doorvoel ze, en koester ze, ze zijn immers deel van jouw reis. En elke mijlpaal, maar ook elke drempel is daar waardig onderdeel van.

Positieve affirmaties zijn er voor jou.

Ik

Zwangerschaps- en geboorte affirmatie deck

Positieve Affirmaties

Het deck is boordevol met verschillende positieve affirmaties die ondersteunend zijn voor ieder in een zwangerschap en ter voorbereiding op de geboorte van kind en moeder.

Inclusive Illustraties

Elke kaart is voorzien van een unieke illustratie. Diversiteit is een belangrijke pijler van ons werk en dit vind je ook terug in ons deck. De illustraties zijn tevens ook voorbeelden van verschillende baarhoudingen en kunnen zo als leermiddel ingezet worden.

Verdiepend e-boek

In het e-boek vind je per kaart een verdiepende tekst en schrijfopdrachten. Dit is fijn als je naar nog meer betekenis zoekt nadat je een kaart hebt getrokken.

Gebruik Inspiratie

Het deck kan volledig intuïtief gebruikt worden. Er is geen goed of fout. Maar mocht je het moeilijk vinden om er zelf mee aan de slag te gaan, dan vind je in het deck ook verschillende vormen van gebruik te inspiratie uitgelegd.

Krachtkaarten

Naast 43 positieve affirmatie kaarten, vind je ook 5 zogenaamde ”krachtkaarten”. Deze kaarten bevatten slechts één woord en zijn hierdoor ruimer te interpreteren. Fijn als leidraad gedurende de zwangerschap en tijdens de bevalling.

Verdieping

Wanneer je dit deck aanschaft krijg je ook toegang tot het e-boek. Hierin vind je per kaart een uiteenzetting voor meer betekenisgeving . Allemaal ter verdieping van de affirmaties uit het deck. Het deck kan volledig intuïtief gebruikt worden, maar mocht je meer handvaten willen, dan zijn ze er.

Zo ontvang je ook per kaart verschillende suggesties voor verdiepende oefeningen, dit kan bijvoorbeeld een meditatie of een schrijfopdracht zijn.

Onze missie is dat iedere zwangere de betekenis van deze affirmaties voelt en de kracht ervaart van positieve gedachten.

Every thought we think is creating our future. - Louise Hay

 39.95

Zwangerschaps- en Geboorte Affirmatie Deck

Zwangerschaps- en Geboorte Affirmatie Deck

48 positieve zwangerschaps- en geboorte affirmaties om je mee te nemen op de reis van het moederschap.

Dit bijzondere kaartenset is voor alle mama’s (to be). Deze affirmatie kaarten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap, ter voorbereiding op de bevalling en zelfs tijdens een bevalling. Naast het deck ontvang je ook een uitgebreide reading per kaart waarin je meer verdieping kunt vinden.

Onze missie is dat zwangere vrouwen zich krachtig en gezien voelen. Dat vrouwen in hun kracht durven te stappen en positief (gaan) denken over de reis van vrouw naar moeder en de bevalling.

Bevrijd je gedachten met deze inspirerende woorden en afbeeldingen! Ook bijzonder als cadeau!

Houten Kaarthouder?

Hier heb je optie om een houten kaarthouder er extra bij te bestellen (tegen een gereduceerd bedrag). Wil je meer? Kijk dan vooral even in onze shop om ze er nog los extra bij te bestellen.

Hoi! Wij zijn het gezicht achter Atelier Mayura, Josephine van den Nieuwenlijk (links) en Loura Sita van Krimpen (rechts). Naast beste vriendinnen, zijn wij sinds februari 2021 business en creative partners. Samen hebben wij dit boekje (en het e-boek) van begin tot finish geschreven en ontworpen. Onze passie en kennis over moederschap, self-care en kunst hopen we via onze producten en social media kanalen bij jullie te brengen!

Heb je vragen, opmerkingen, wil je met ons samenwerken of gewoon even kletsen? Je vindt ons op @ateliermayura op instagram, ook kun je ons altijd mailen op info [at] ateliermayura.nl

KVK  82540535

      error: Content is protected !!