7 Theater Tips voor Thuis!

7 Theater Tips voor Thuis!

7 Theater Tips voor Thuis! 2000 2000 Atelier Mayura

Even iets anders dan een avondje Netflix. In deze barre tijden zoeken we naar manieren om kunstinstellingen, horeca ondernemers en locale winkels te supporten. Bestel eten bij je favoriete restaurant en je support de kunst en horeca ondernemers in een klap met deze Thuis Theater tips!

IFFR, Het Internationaal Film Festival Rotterdam

Het Internationaal Film Festival Rotterdam, een groot evenement dat jaarlijks in februari plaats vind. Dit jaar is heeft de eerste week online plaatsgevonden en zal het tweede deel van het festival (hopelijk) fysiek plaatsvinden in Juni. Tussendoor kan je de meest prachtige en bizarre filmhuis films van de afgelopen jaren online terug kijken. Super gaaf! Lees er alles over via deze link.

Marquee! De Netflix van theater!

Haal het theater in huis! https://www.marquee.tv/ is een website waar je veel klassieke en moderne dansvoorstellingen, opera en toneelstukken kunt bekijken! Heerlijk om er, met lekker eten en een glas wijn, helemaal voor te gaan zitten en je te laten verassen door prachtige stukken.

Bezoek een museum online!

Ga eens zitten voor een virtuele tour door het Rijksmuseum of het Louvre. Deze grote en bekende musea bieden een online programma aan, virtuele tours, spelletjes voor kinderen en video tours. Super leuk om even iets anders te doen op je laptop op de zaterdag middag (met je kids). Je kunt natuurlijk ook op de website van kleinere musea kijken of ze ook iets organiseren.

Musicals vanaf je bank!

Musical liefhebbers opgelet! Stage Memories – zoals ze zelf zeggen ‘een musical schatkamer vol fragmenten van iconische musicals, onvergetelijke hoogtepunten, backstage interviews en nog nooit eerder vertoond beeldmateriaal!’. Je vind het allemaal via deze link en ze hebben zelfs een app!

Crisis Toneel

DE VANDALEN is een online serie gemaakt door (bekende)acteurs en actrices over het leven in een crises. Elke donderdag avond verschijnt er een nieuwe aflevering. Meer info, de trailer en afleveringen vind je hier.

Theater Rotterdam on demand

Theater Rotterdam heeft ook een thuis programma dat nog steeds actief is! Kijk voor het aanbod via deze link.

Zei iemand klassiek?

Voor de klassieke muziek liefhebber is het programma bij het Wilminktheater misschien iets. Ben Coelman presenteert: klassiek op zondag. Bekijk het via deze link.

Veel kijk plezier!

X Atelier Mayura

      error: Content is protected !!